Contour Enthusiasts Group CEG

General >> Troubleshooting

TourDeForce
Hard-core CEG'er

Reged: 03/04/03
Posts: 7117
Loc: West Palm Beach, FL - Going to Jupiter someday
Re: Wooo! more problems! ATX issues.
#796819 - 12/18/04 04:23 PM

Originally posted by HITMANinMI:
The reason your trans shifts hard when the O/D flahses is because line pressure is automatically raised up in all types of driving, it enters "fail safe" mode.




Doesn't help solve the problem, but thanks.

Like I said, the tranny components appear to be strong based on the description of the problem, so an electronic fault is likely the cause.

Phil will be able to narrow it down better than I, so I'll leave it to him & the other CD4E gurus to offer up the appropriate trouble-shoot/suggestions.

--------------------
Must be that jumbly-wumbly thing happening again.

Post Extras Print Post Remind Me! Notify Moderator

Entire thread
Subject Posted by Posted on
* Wooo! more problems! ATX issues. Mad_Medeiros 12/17/04 03:19 AM
. * Re: Wooo! more problems! ATX issues. HITMANinMI 12/18/04 04:13 PM
. * Re: Wooo! more problems! ATX issues. TourDeForce 12/18/04 04:23 PM
. * Re: Wooo! more problems! ATX issues. Mad_Medeiros 12/19/04 02:51 PM
. * Re: Wooo! more problems! ATX issues. unisys12 12/20/04 07:06 AM
. * Re: Wooo! more problems! ATX issues. AliasJerk™ 12/18/04 02:53 PM
. * Re: Wooo! more problems! ATX issues. Mad_Medeiros 12/18/04 06:41 AM
. * Re: Wooo! more problems! ATX issues. TourDeForce 12/18/04 02:33 PM

Extra information
0 registered and 27 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  horseydug, Ray 



Permissions
You cannot start new topics
You cannot reply to topics
HTML is disabled
UBBCode is enabled

Thread views: 248

Jump to

Contact Us Contour.org

*
UBB.threads™ 6.2.3

Generated in 0.082 seconds in which 0.077 seconds were spent on a total of 13 queries. Zlib compression enabled.

Copyright 1999-2005 Lance Kinley

CEG and contour.org are not affiliated with nor endorsed by Ford Motor Company