Contour Enthusiasts Group CEG

General >> Troubleshooting

SVT SNOB
Hard-core CEG'er

Reged: 07/17/01
Posts: 2974
Loc: Burlington, ON
Re: Rough Running
#1308781 - 08/29/06 08:29 PM

Originally posted by johnoh:
Does it happen with the defog only, or anytime the a/c is on?




Only with the defog turned on.

Aaron

--------------------
AKA NVS SVT
98.5 Silver/Blue SVT#4553
Yeah it's modded
98 T-Red/Blue SVT Contour Totaled 06/05/06
03 3L,VCN 2000,CAT Cams,MSDS Headers w/Y-Pipe,XCal2 and lots more



Post Extras Print Post Remind Me! Notify Moderator

Entire thread
Subject Posted by Posted on
* Rough Running SVT SNOB 08/29/06 04:24 AM
. * Re: Rough Running Tony2005 08/29/06 02:31 PM
. * Re: Rough Running SVT SNOB 08/29/06 04:00 PM
. * Re: Rough Running johnoh 08/29/06 05:49 PM
. * Re: Rough Running SVT SNOB 08/29/06 08:29 PM
. * Re: Rough Running SVTC1136 08/29/06 10:17 PM
. * Re: Rough Running SVT SNOB 08/30/06 12:31 AM
. * Re: Rough Running hopalong 08/29/06 10:18 AM
. * Re: Rough Running SVT SNOB 08/29/06 01:52 PM
. * Re: Rough Running hopalong 08/29/06 01:59 PM
. * Re: Rough Running SVT SNOB 08/29/06 02:05 PM

Extra information
0 registered and 41 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  horseydug, Ray 



Permissions
You cannot start new topics
You cannot reply to topics
HTML is disabled
UBBCode is enabled

Thread views: 1570

Jump to

Contact Us Contour.org

*
UBB.threads™ 6.2.3

Generated in 0.081 seconds in which 0.076 seconds were spent on a total of 13 queries. Zlib compression enabled.

Copyright 1999-2005 Lance Kinley

CEG and contour.org are not affiliated with nor endorsed by Ford Motor Company