Contour Enthusiasts Group CEG

General >> General

Pages: 1 | 2 | >> (show all)
Ray
Addicted CEG'er

Reged: 07/10/01
Posts: 7100
Loc: San Antonio/Austin, TX
Re: Technical Service Bulletins new
#1284974 (Re: Tony2005) 07/24/06 08:13 PM

Originally posted by Tony2005:
ROTFL. You sneaky bum! I thought I was losing it.




bwahahaha.. I went from revered to a sneaky bum in one minute!

I almost beat the record for CEG!



--------------------
'99 CSVT - Silver #222/276
In a constant state of blow-off euphoria.
Originally posted by Kremitthefrog:
I like to wear dresses and use binoculars to watch grandmas across the street.




Post Extras: Print Post Remind Me! Notify Moderator
Tony2005
Addicted CEG'er

Reged: 06/19/05
Posts: 5345
Loc: Virginia, USA
Re: Technical Service Bulletins new
#1284979 (Re: Ray) 07/24/06 08:20 PM

Originally posted by Ray:
Originally posted by Tony2005:
ROTFL. You sneaky bum! I thought I was losing it.




bwahahaha.. I went from revered to a sneaky bum in one minute!

I almost beat the record for CEG!






No, you are still revered. A revered CEGer and sneaky bum.

Edit. RawBurt, check Pin connectors (and wiring below) for Fuse 5 (Fog lamps) at Power Distribution Box again. You are going to kick yourself in the "Burt" if that was the problem all along.
http://www.contour.org/ubbthreads/showflat.php?Cat=&Board=trouble&Number=1117877&page=&view=&sb=5&o=&fpart=all&vc=1

--------------------
"Always do the cheap and easy ones first."

1996 V6 ATX 96K miles


Edited by Tony2005 (07/24/06 08:34 PM)

Post Extras: Print Post Remind Me! Notify Moderator
RawBurt
Hard-core CEG'er

Reged: 08/17/04
Posts: 6791
Loc: SE-MI CEG
Re: Technical Service Bulletins new
#1284980 (Re: Tony2005) 07/24/06 08:20 PM

WTH are you guys talking about?

Post Extras: Print Post Remind Me! Notify Moderator
Ray
Addicted CEG'er

Reged: 07/10/01
Posts: 7100
Loc: San Antonio/Austin, TX
Re: Technical Service Bulletins new
#1284982 (Re: RawBurt) 07/24/06 08:23 PM

Nothing relevant, Rawburt.

Have you made sure your belt, and tensioners are good, and tight?



--------------------
'99 CSVT - Silver #222/276
In a constant state of blow-off euphoria.
Originally posted by Kremitthefrog:
I like to wear dresses and use binoculars to watch grandmas across the street.




Post Extras: Print Post Remind Me! Notify Moderator
RawBurt
Hard-core CEG'er

Reged: 08/17/04
Posts: 6791
Loc: SE-MI CEG
Re: Technical Service Bulletins new
#1285165 (Re: Ray) 07/25/06 01:54 AM

Originally posted by Ray:
Nothing relevant, Rawburt.

Have you made sure your belt, and tensioners are good, and tight?






Yes, the belt would squeel upon battery light and voltage drop

Post Extras: Print Post Remind Me! Notify Moderator
Tony2005
Addicted CEG'er

Reged: 06/19/05
Posts: 5345
Loc: Virginia, USA
Re: Technical Service Bulletins new
#1285171 (Re: RawBurt) 07/25/06 01:59 AM

Originally posted by BatteryLight:
Originally posted by Ray:
Nothing relevant, Rawburt.

Have you made sure your belt, and tensioners are good, and tight?






Yes, the belt would squeel upon battery light and voltage drop



Rawburt, there's your answer. Either belt, tensioner or one of the pulleys are about to go. 1) Look at tensioner and see if it is at the end of the "notch". 2) Check belt. 3) Remove belt and rotate pulleys to see which is not rotating freely.

--------------------
"Always do the cheap and easy ones first."

1996 V6 ATX 96K miles


Post Extras: Print Post Remind Me! Notify Moderator
RawBurt
Hard-core CEG'er

Reged: 08/17/04
Posts: 6791
Loc: SE-MI CEG
Re: Technical Service Bulletins new
#1285174 (Re: Tony2005) 07/25/06 02:03 AM

No no no, I'm saying that the belt would do this. And it is not on my car.

Only time it squeels is on real fast shifts and at cruising speeds if I push in the clutch, rev it up and let it out (which makes sense).

Post Extras: Print Post Remind Me! Notify Moderator
RawBurt
Hard-core CEG'er

Reged: 08/17/04
Posts: 6791
Loc: SE-MI CEG
Re: Technical Service Bulletins new
#1285544 (Re: Tony2005) 07/25/06 02:29 PM

Originally posted by Tony2005:

Edit. RawBurt, check Pin connectors (and wiring below) for Fuse 5 (Fog lamps) at Power Distribution Box again. You are going to kick yourself in the "Burt" if that was the problem all along.
http://www.contour.org/ubbthreads/showflat.php?Cat=&Board=trouble&Number=1117877&page=&view=&sb=5&o=&fpart=all&vc=1




My fog lights come on... The fuse is fine... I just ran my fogs last night, and they are after market.

Post Extras: Print Post Remind Me! Notify Moderator
Pages: 1 | 2 | >> (show all)


Extra information
0 registered and 23 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  GTO Pete, Trapps 

Print Thread

Permissions
You cannot start new topics
You cannot reply to topics
HTML is disabled
UBBCode is enabled

Thread views: 1218

Jump to

Contact Us Contour.org

*
UBB.threads™ 6.2.3

Generated in 0.064 seconds in which 0.056 seconds were spent on a total of 14 queries. Zlib compression enabled.

Copyright 1999-2005 Lance Kinley

CEG and contour.org are not affiliated with nor endorsed by Ford Motor Company