Contour Enthusiasts Group CEG

General >> Announcements

Pages: 1
Lance KinleyAdministrator
Webmaster

Reged: 05/26/00
Posts: 1359
Loc: Mill Creek, WA
Server Problems... Again...
#479244 - 12/15/03 12:06 AM

We replaced the power supply, but that doesn't seem to have fixed our spontaneous reboot problems. It is either the motherboard or a CPU that is going bad.

Meanwhile the server is running on one CPU only and therefore I have turned the search feature off. We may have to buy some new hardware as trying to troubleshoot a hardware problem can take quite a long time and turn out to be a fruitless endeavor.

-Lance

--------------------
Lance Kinley
CEG Webmaster
95 SE, "Cassandra"
10 years!

Post Extras: Print Post Remind Me! Notify Moderator
Lance KinleyAdministrator
Webmaster

Reged: 05/26/00
Posts: 1359
Loc: Mill Creek, WA
Re: Server Problems... Again... new
#481979 (Re: Lance Kinley) 12/17/03 08:47 PM

New motherboard is on its way. The voltage regulation circuitry for the CPU's appears to have leaking capacitors. This seems to be causing our CPU instability.

-Lance

--------------------
Lance Kinley
CEG Webmaster
95 SE, "Cassandra"
10 years!

Post Extras: Print Post Remind Me! Notify Moderator
Pages: 1


Extra information
0 registered and 2 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:   

Print Thread

Permissions
You cannot start new topics
You cannot reply to topics
HTML is enabled
UBBCode is enabled

Thread views: 1856

Jump to

Contact Us Contour.org

*
UBB.threads™ 6.2.3

Generated in 0.007 seconds in which 0.003 seconds were spent on a total of 14 queries. Zlib compression enabled.

Copyright 1999-2005 Lance Kinley

CEG and contour.org are not affiliated with nor endorsed by Ford Motor Company